Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Garantie kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van KKFH zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. Wij fabriceren al onze producten in eigen fabriek, waardoor we deze kwaliteit en duurzaamheid kunnen garanderen. Bij KKFH ontvangt u daarom standaard 10 jaar garantie op uw kunststof kozijnen, zonder extra kosten.

Kunststof kozijnen keurmerk

Kunststof kozijnen van KKFH worden geproduceerd volgens de verwerkingsvoorschriften van GEALAN, de SKG- en VKG- richtlijnen en het KOMO-keurmerk:

VKG keurmerk en richtlijnen voor kunststof kozijnen

De standaard 10 jaar garantie op kunststof kozijnen die u bij KKFH ontvangt wordt gevoerd door alle bedrijven die zijn aangesloten bij de VKG, de Vereniging Kunststof Gevelelementen industrie. De VKG stelt hoge kwaliteitseisen aan de fabrikanten die bij de branche zijn aangesloten en controleert bovendien periodiek de kwaliteit en service van de fabrikanten en leveranciers.

Komo keurmerk voor kunststof kozijnen

Al onze producten, waaronder onze kunststof kozijnen dragen het KOMO-keurmerk, het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk gebruiken omdat onze producten voldoen aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.

SKG-norm voor hang- en sluitwerk aan kunststof kozijnen

Het hang- en sluitwerk geleverd bij uw kunststof kozijnen voldoet bij ons standaard aan de SKG-norm. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw, zij certificeren hang- en sluitwerk dat bewezen inbraakwerend is en voldoet aan de Nederlandse Norm (NEN5089) voor sterkte en duurzaamheid.

Garantie op kunststof kozijnen & producten van KKFH

KKFH heeft alles in eigen beheer, van het eerste ontwerp tot de productie en montage. Dat geeft ons het volste vertrouwen in onze producten en de duurzaamheid ervan. Dat geldt voor onze kunststof kozijnen, maar ook aanverwante diensten als beglazing, ventilatieroosters en montage. Zodoende kunt u voor al deze producten, inclusief onze service, rekenen op langdurige garantie:

  • Fabricage van de kunststof kozijnen, kleur, 10 jaar fabrieksgarantie;
  • Beglazing, 10 jaar fabrieksgarantie;
  • Ventilatieroosters, 10 jaar fabrieksgarantie;
  • Hang- en sluitwerk, 6 jaar fabrieksgarantie;
  • Montage 10 jaar garantie.

 

 

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.