Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51

Onze showroom

Onze showroom

Materialen en mogelijkheden ontdekken? Welkom!
In onze showroom in Heerenveen staan diverse showroommodellen en proefstukken op groot formaat zodat u een gedegen keuze kunt maken.

Als u KKFH belt of mailt met een vraag of verzoek, dan plannen we direct een afspraak. Tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis inventariseren we uw wensen en eisen. We meten direct de zaken op, bekijken de constructie en beoordelen de bouwkwaliteit. We nemen kleine stalen van onze producten mee, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Nog tijdens het gesprek ontvangt u de vrijblijvende offerte. Is die akkoord, dan bent u van harte welkom om onze showroom in Heerenveen verdere keuzes te maken. Voor materialen, structuren, maar ook voor bijvoorbeeld raambekleding. In de showroom hebben we een aantal modellen en stalen op groot formaat. Dat -en het advies van onze medewerkers- helpt u een goede, gedegen keuze te maken.

Onze showroom is op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.30 tot 13.00 uur. Ook ‘s avonds openen we graag de deuren van onze showroom, maar maak dan wel even een afspraak.

Nadat we in een kennismakingsgesprek bij u thuis uw wensen en eisen hebben geïnventariseerd, bent u van harte welkom in onze showroom om verdere keuzes te maken.

Maak een afspraak

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.