Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Referenties

Referenties

Tevreden klanten, daar doen we alles voor. We zorgen snel voor een offerte, zónder kleine lettertjes. Is er iets mis, dan komen we snel langs, mét een goede oplossing. En wilt u iets dat nergens anders kan, dan denken we graag met u mee.

 • “Van zoveel licht en ruimte hebben wij altijd gedroomd. Deze droom is nu eindelijk werkelijkheid geworden!”
  Familie Boonstra
  Leeuwarden
 • “We hebben een oud huis, waar eigenlijk geen muur recht is. Maatwerk was wat we nodig hebben en dat is ook precies wat geleverd is door KKFH. Top!”
  Familie De Jong
  Heerenveen
 • “We mochten zelfs nog even in de fabriek komen kijken toen de kozijnen voor onze nieuwbouwwoning werden gemaakt. Leuk om te zien, en wat een mooi ambacht, dat hadden we niet verwacht!”
  Familie Dijkstra
  Drachten
 • “Mooi dat zo’n lokaal bedrijf zulke goede producten en service levert!”
  Familie Joustra
  Heerenveen
 • “Van offerte t/m uitvoering is alles naar volle tevredenheid verlopen. Deuren, ramen en gevels door KKFH laten vervangen. Ons huis is erg opgeknapt, temperatuur is beter in huis. Wij zijn tevreden over het resultaat. Tijdens de installatie waren alle medewerkers plezierig, harde werkers en met het oog voor detail”.
  Familie Koomen
  Makkum
 • “Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. De nauwkeurigheid en netheid van Douwe en Roel, alles netjes en bezemschoon opgeleverd (zelfs de nok en overloop ruiten aan buitenzijde gewassen)”
  Familie Oostwoud
  Drachten
 • “Na enige offertes aangevraagd te hebben voor een dakkapel-renovatie, viel onze keuze uiteindelijk op KKFH. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn uitstekend voorzien van advies. De plaatsing verliep vlot en alles werd keurig netjes achtergelaten. Wegens een verbouwing aan onze badkamer kon het laatste zijprofiel eerst nog niet geplaatst worden. Na voltooiing even contact opgenomen en enkele dagen later kwam een monteur alles netjes afwerken. Het resultaat mag er zijn! Wij kunnen KKFH dan ook van harte aanbevelen.”
  Familie Pleket
  Sneek
 • “Inmiddels zijn alle kozijnen en de houten geveldelen van ons huis vervangen door kunststof. We hebben het in een paar etappes gedaan en vinden vooral het vooruitzicht dat we nooit meer hoeven te schilderen heerlijk.”
  Familie Seinstra
  Leeuwarden
 • “Heel fijn dat de medewerkers van KKFH zo goed meedenken. Nieuwe kozijnen bestel je nu eenmaal niet elke dag. De mannen van KKFH komen thuis langs en zien zo direct wat voor bevestiging nodig is, hoe iets mooier of beter kan. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken.”
  Familie Van der Veen
  Joure
 • “Geweldige service! Onze nieuwe voordeur werd snel geplaatst en de monteurs lieten alles netjes achter. Toen de deur na een aantal weken een beetje klemde, belden we KKFH. De monteur reed dezelfde dag nog even langs en heeft het probleem snel verholpen.”
  Familie Van der Wal
  Dokkum
 • “Ik wil jullie bedanken voor het prachtige werk wat jullie hebben geleverd. Ik ben dik tevreden en er erg blij mee”.
  Mevr. Kamans
  Drachten

Aan de slag. Vraag direct een offerte aan!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen voor een vrijblijvende offerte op maat. We komen graag bij u langs!

Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!