Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Samen zorgen we voor een betere samenleving

“Méér dan een kozijn”. Dat zijn we. Op vele manieren. Ook maatschappelijk. Daarom steunen wij onze collega’s bij hun maatschappelijke initiatieven. Of zij zich nou inzetten voor de sociale omgeving, goede doelen of voor de maatschappij. Elk initiatief verdient een bijdrage van KKFH. Dit kan zijn in de vorm van sponsoring of andere praktische hulp die wij als organisatie kunnen realiseren. Wij vinden het namelijk belangrijk om ons steentje bij te dragen aan activiteiten die de samenleving dienen en waar onze collega’s actief bij betrokken zijn. Voor zowel lokale als regionale doelen.

Maatschappelijke sponsoring

Als organisatie hebben wij bewust voor maatschappelijke sponsoring gekozen. Het past bij wie wij zijn en waar wij voor staan. Dit zie je niet alleen terug in onze diensten en producten, maar ook binnen ons team. Velen zetten zich in hun vrije tijd in voor een goed doel. Van het organiseren van jeugdtoernooien tot aan het fietsen van de Alpe d’Huzes en het helpen van vluchtelingen uit Oekraïne. Aan al deze prachtige initiatieven leveren wij graag een bijdrage in de vorm van sponsoring of praktische hulp. Mankracht, gereedschap, transport of andere hulpmiddelen. Alles is mogelijk.

Friese Rijders

Een mooi voorbeeld van een maatschappelijk initiatief is die van collega Peter Krijnsen. Sinds begin 2022 is hij aangesloten bij de stichting Friese Rijders. Hiervoor vervoert hij regelmatig transporten met hulpgoederen naar kampen met Oekraïense vluchtelingen. Door de aanvallen van Rusland op energievoorzieningen is er momenteel een grote behoefte aan generatoren. Bij Peter zijn volgende reis in januari neemt hij een generator mee die KKFH heeft gesponsord. Wij wensen hem heel veel succes!

Alle hulp is welkom

Het raakt ons allemaal diep door wat er gebeurt in Oekraïne. De nood van de mensen hier is ontzettend groot. Om ze te helpen brengen de Friese Rijders wekelijks spullen naar de grens van Oekraïne. Medicatie, verband en eerste levensbehoeften. Maar momenteel dus ook veel generatoren om bewoners te voorzien van warmte en elektriciteit. Benieuwd hoe Peter zijn reizen eruit zien en hoe jij hem kan helpen? Lees mee op zijn blog!

Samen staan we sterk

Als organisatie zijn wij trots op al onze collega’s die bijdragen aan zulk soort prachtige initiatieven. Het kenmerkt ons als organisatie én team. Wil jij hier ook graag onderdeel van worden? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Neem eens een kijkje bij onze vacatures en wie weet tot snel!

Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!