Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Wij staan voor u klaar

Service

Bij KKFH vinden we onze klanten het allerbelangrijkst. Daaruit volgt de wens om altijd het best mogelijke product aan onze klanten te leveren. Die focus komt terug in onze werkwijze, met een eigen fabriek en persoonlijk maatwerk, en onze service, met montage en ondersteuning bij vergunningen.

Maatwerk kunststof kozijnen

In de wereld van kunststof kozijnen zijn veel online aanbieders te vinden die standaard producten leveren. Door onze kleinschalige in-house fabriek is dat bij ons niet aan de orde. Omdat we alle producten zelf maken, kunnen we de producten precies maken zoals onze klanten dat willen. Specifieke wensen, eisen of voorkeuren zijn bij ons geen probleem. Zolang een kozijn, deur of dakkapel technisch mogelijk is, zult u van ons geen ‘nee’ horen.

Montage & advies

KKFH ontzorgt en denkt mee. Advies over maatwerk kozijnen, kleuren, afwerkingen en stijlen kunt u stellen aan onze medewerkers in de showroom. Of we komen bij u langs om uw wensen te inventariseren en overhandigen u nog tijdens het kennismakingsgesprek een offerte. Vergunning nodig? Wij vragen het voor u aan. Ook direct raambekleding toevoegen? Het kan bij KKFH.

Bovendien kunt u ook in de montage rekenen op het meedenkend vermogen en de klantgerichtheid van onze monteurs. Ons team van ruim 40 medewerkers zet graag net dat stapje extra. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u niet met rommel achterblijft, want het overgebleven bouwafval nemen we op verzoek mee.

Service & Onderhoud

Ramen en deuren die regelmatig onderhouden worden, gaan langer mee. Een periodieke onderhoudsbeurt aan het hang- en sluitwerk en het regelmatig afstellen van draai- en schuifdelen houdt ze soepel in beweging en verhoogt het bedieningsgemak. Omdat onze eigen mensen alle werkzaamheden verrichten, kunt u ook dit periodieke onderhoud aan onze servicemonteur overlaten. Hiervoor stellen we een onderhoudsovereenkomst op maat op, met uw specifieke onderhouds wensen duidelijk en inzichtelijk op papier. Mail voor meer informatie naar service@kkfh.nl.

Wat kunt u zelf doen aan onderhoud?

Garantie, overeenkomsten en offertes

Met de technische kennis die wij hebben kan er een duidelijke prijsopgave gemaakt worden. Tot in de kleine details kunnen wij u vertellen wat de prijzen zijn voor ons werk en welke mogelijkheden er zijn. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op 10 jaar garantie, zonder extra kosten. Al deze details kunt u terugvinden in een heldere offerte. Zonder kleine lettertjes, gewoon een eerlijke prijs.

Een periodieke onderhoudsbeurt aan het hang- en sluitwerk en het regelmatig afstellen van draai- en schuifdelen houdt ze soepel in beweging en verhoogt het bedieningsgemak. U kunt dit periodieke onderhoud aan onze servicemonteur overlaten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

0513 76 90 51
Tips & handige informatie
Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.