Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Hoe veilig zijn kunststof kozijnen en deuren?

Inbrekers zoeken altijd naar nieuwe manieren om in te breken. Een veelgebruikte inbraakmethode is de kerntrekmethode, waarbij de inbreker het cilinderslot met een zogeheten ‘kerntrekker’ binnen een minuut uit de deur haalt. Onze deuren zijn daarom voorzien van kerntrekbeveiliging waardoor dit niet meer mogelijk is.

De kunststof producten van KKFH voldoen daarnaast aan alle Nederlandse eisen en normen. Zo voldoet ons hang- en sluitwerk aan het Politie keurmerk veilig wonen en aan de SKG-norm. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw, zij certificeren hang- en sluitwerk dat bewezen inbraakwerend is en voldoet aan de Nederlandse Norm (NEN5089) voor sterkte en duurzaamheid.

Onze producten dragen daarnaast ook het KOMO-keurmerk, het bekendste keurmerk voor de bouw. Wij mogen dit keurmerk gebruiken omdat ons product voldoet aan de strenge KOMO-kwaliteitseisen, vastgelegd in de KOMO-beoordelingsrichtlijnen. In deze richtlijnen (www.komo.nl) zijn alle kwaliteits-, milieu- en veiligheidseisen voor de Nederlandse markt transparant vastgelegd.

 

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.