Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Profiteer van onze winterbonus!

Winterbonus Actie

Wilt u uw oude kozijnen graag vervangen voor kunststof kozijnen? Dan bent u bij KKFH aan het juiste adres! Het aanschaffen van kunststof kozijnen is niet zomaar een beslissing, het is een duurzame investering die u – uiteraard – weloverwogen wilt maken. En daar helpen wij u graag bij!

Ons team staat elke werkdag voor u klaar om u vakkundig te adviseren over onze duurzame kunststof kozijnen. In onze showroom in Heerenveen hebben we diverse modellen en proefstukken staan op groot formaat die u kunt bekijken. Zo kunt u een goed beeld krijgen van de opties en hoe dit er bij uw eigen woning uit komt te zien. Ook kunnen onze adviseurs u alles vertellen over de goede isolerende werking van onze kozijnen.

Profiteer van onze winterbonus

Meer weten over de kunststof kozijnen van KKFH? Wij nodigen u graag vrijblijvend uit in onze showroom. Tot en met 28 februari kunt u ook nog gebruik maken van onze winterbonus:

Mocht u kiezen voor de kozijnen van KKFH dan krijgt u van ons tweemaal €190,- energiecompensatie. Bij uw bezoek in de showroom om uw kunststof kozijnen uit te kiezen ontvangt u ook nog eens leuk Hollands winterpakket cadeau! Perfect om de tijd dat u moet wachten op uw duurzame kozijnen mee te overbruggen. Daarna komt u met onze kozijnen de winter wel door!

Duurzame kunststof kozijnen

Eén van de grootste voordelen van duurzame kunststof kozijnen is de goede isolatie. Hierdoor verliest u veel minder warmte en bespaart u veel energiekosten. Bovendien gaan de kozijnen ruim 70 jaar lang mee en vragen ze weinig tot geen onderhoud. Als ze uiteindelijk vervangen worden kan de kunststof gerecycled worden door er bijvoorbeeld plastic bekertjes van te maken. Duurzaam, goed voor het klimaat én kostenbesparend! De kunststof kozijnen van KKFH zorgen voor de best mogelijke isolatiewaarde. Tevens zijn ze een van de meest energiezuinige kozijnen. Technische facts die het verschil maken:

  • Verhoogde sponningen voor een betere isolatie tussen glas en profiel.
  • IKD® isolatie-profielen voor de beste energiezuinige kozijnen.
  • 3-dichting-systeem om koude stromingen te verminderen en de wind- en waterdichtheid te verhogen.

 

Het nieuwe kozijnensysteem van KKFH

Openingstijden

U vindt KKFH in Heerenveen. Onze showroom is op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur. Ook ’s avonds openen we graag de deuren van onze showroom, maar maak dan wel even een afspraak.

Contact opnemen

Aan de slag? Kom langs in de showroom!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Kom langs in de showroom en laat u adviseren door de specialist van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen. Wij helpen u graag!

Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!