Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51

Onze producten

Onze producten

KKFH levert de hoogwaardige kunststof producten rechtstreeks aan particulieren, maar we bedienen ook de zakelijke markt. We maken onderhoudsarme kozijnen van profielsystemen van gerenommeerde merken, fabriceren in Heerenveen schuifpuien en deuren en natuurlijk kant-en-klare dakkapellen.

Onze fabriek in Heerenveen draait op volle toeren. Onze vakmensen verwerken de profielen van kwaliteitsmerk GEALAN tot kozijnen. Ze maken ook voordeuren, schuifpuien, gevelbekleding en dakkapellen. Niet alleen maar productiewerk; in onze productielijn is altijd ruimte voor maatwerk. Dus of uw aannemingsbedrijf nu een serie woningen ontwikkelt of een unieke woning bouwt: KKFH is dé partner voor kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen voor nieuwbouw en renovatie

We zijn ervaren in de nieuwbouw, maar ook in renovatieprojecten. We gaan het gesprek aan met uw klanten en laten hun graag de mogelijkheden zien. Of maken een offerte voor uw ontwikkelingen op. Even geen mankracht om de kozijnen te monteren? Ook dat kunnen we voor uw verzorgen. Natuurlijk kunnen we de producten ook op transport zetten zodat uw vakmensen zelf de montage kunnen doen.

Samenwerkingspartner voor aannemer, ontwikkelaar of zzp’er

Wilt u ook profiteren van onze adviezen, inzichten en ervaring met kunststofproducten? We maken graag kennis om de mogelijkheden voor een samenwerking met uw bedrijf te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.