Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51

Werkwijze

Werkwijze

Een samenwerking met KKFH werkt hetzelfde als de samenwerkingsverbanden die u met bijvoorbeeld de keuken- of badkamerspecialist heeft. U stuurt uw klanten naar ons toe en wij zorgen dat ze door goed advies en een uitgebreide showroom een keuze maken voor de kozijnen, gevelbekleding, deuren of dakkapellen.

We lopen alle tekeningen langs, denken mee over bijvoorbeeld de draairichting van ramen, de te kiezen kleur, enzovoorts. We zorgen voor kozijnen zoals uw klanten ze wil. We betrekken ze in het proces en nemen ze mee langs alle keuzemomenten. Want betrokken klanten zijn tevreden klanten. En dat is voor u net zo belangrijk als voor ons.

Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen maakt alle producten zelf in de fabriek. We zorgen ook voor de montage, als uw aannemingsbedrijf daar behoefte aan heeft. Kortom, we ontzorgen en zorgen voor een goed product en tevreden eindgebruikers.

Samenwerkingspartner voor aannemer, ontwikkelaar of zzp’er

Wilt u ook profiteren van onze adviezen, inzichten en ervaring met kunststofproducten? We maken graag kennis om de mogelijkheden voor een samenwerking met uw bedrijf te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.