Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof deuren

Isolerende en inbraakwerende kunststof deuren

Een nieuwe deur moet alles hebben. U wilt natuurlijk dat de deur past bij de stijl van uw woning, maar ook dat deze isolerend en inbraakveilig is. Daarnaast moet de kunststof deur ook bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Met een voor- en/of achterdeur van kunststof slaat u al die vliegen in één klap.

De entree van uw huis

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Met de nieuwe S 9000 deurprofielen bieden wij u de mogelijkheid van een klassieke deur tot een strakke moderne deur. Met de vele kleurtechnieken en extra profielen kunt u uw voordeur aanpassen aan de gevelbekleding van uw woning.

Persoonlijke touch

Qua vorm en kleur zijn de keuzemogelijkheden onbeperkt. Ontwerp uw kunststof voordeur naar uw individuele wensen en geef zo een persoonlijke touch aan uw huis. Zolang het technisch mogelijk is , maken wij alles precies zoals u het wilt in onze fabriek in Heerenveen.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Vleugeloverdekkende voordeuren

De vleugeloverdekkende voordeuren zijn er in verschillende designs en uitstraling. Het speciale deurprofiel zorgt voor een naadloze voordeur met alle vrijheid in design. U heeft de zekerheid van de beste isolerende voordeur met alle normen van veiligheid.

Schuifpuideuren

Grote schuifdeuren bieden ruimte en licht in uw woning. De grote glasoppervlakken zorgen voor comfort en een prettige leefruimte. In het nieuwe hefschuifsysteem S 9000 van GEALAN komen deze visuele en functionele eisen tot zijn recht.
Bij de design-variant wordt het vaste deel van de hefschuifdeur voorzien van een slank kaderprofiel. Dit slanke kaderprofiel is meer dan 50% slanker dan het standaard hefschuifsysteem. Dit zorgt voor nog meer licht en hogere isolatie waarden. Het a-symmetrische aanzicht van het totale hefschuifsysteem biedt een moderne en strakke uitstraling.

Showroom in Heerenveen

Om de mogelijkheden voor een (nieuwe) kunststof deur te bespreken, maar ook om een indruk te krijgen van materiaal, structuur en kleuren, dan bent u van harte welkom in onze showroom aan de Jousterweg 22 in Heerenveen. De showroom van KKFH is elke werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag (op afspraak) van 09.30 tot 13.00 uur. Naast kunststof deuren bestaat ons assortiment ook uit kozijnengevelbekleding en dakkapellen. Komt u liever ’s avonds, maak dan een afspraak. Met het advies en hulp van onze medewerkers kunt u een goede, gedegen keuze maken.

Offerte aanvragen

Recente projecten
 • Drachten
  Voor- en achtergevel tussenwoning geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren
  “Na enige offertes aangevraagd te hebben voor een dakkapel-renovatie, viel onze keuze uiteindelijk op KKFH. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn uitstekend voorzien van advies. De plaatsing verliep vlot en alles werd keurig netjes achtergelaten. Wegens een verbouwing aan onze badkamer kon het laatste zijprofiel eerst nog niet geplaatst worden. Na voltooiing even contact opgenomen en enkele dagen later kwam een monteur alles netjes afwerken. Het resultaat mag er zijn! Wij kunnen KKFH dan ook van harte aanbevelen.”
 • Makkum
  Kunststof kozijnen, gevelbekleding, deuren, horren en raambekleding
  “Van offerte t/m uitvoering is alles naar volle tevredenheid verlopen. Deuren, ramen en gevels door KKFH laten vervangen. Ons huis is erg opgeknapt, temperatuur is beter in huis. Wij zijn tevreden over het resultaat. Tijdens de installatie waren alle medewerkers plezierig, harde werkers en met het oog voor detail”.
 • Joure
  Gehele woning in acryl kozijnen!
  “Heel fijn dat de medewerkers van KKFH zo goed meedenken. Nieuwe kozijnen bestel je nu eenmaal niet elke dag. De mannen van KKFH komen thuis langs en zien zo direct wat voor bevestiging nodig is, hoe iets mooier of beter kan. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken.”
 • Heerenveen
  Renovatie dakkapel en zijgevelkozijn
  "Boven onze verwachting uitgevoerd! Het personeel is zeer vakkundig en aardig en ging tijdens de montage zeer netjes te werken."
Bekijk al onze projecten
 • 10 jaar garantie

  U ontvangt bij ons altijd 10 jaar garantie, dit zit bij de kosten in. Problemen met de deur? Een telefoontje en een monteur komt het probleem verhelpen.

 • Onderhoudsarm
  Een kunststof deur is onderhoudsarm. Hierdoor bespaart u de kosten van het schuren en verven, wat u met hout wel kwijt was geweest. Daarnaast bespaart u hiermee tijd.
 • Veel mogelijkheden

  Met bijvoorbeeld rechte verbindingen en houtnerfstructuur is kunststof amper van hout te onderscheiden.

 • Hoge isolatiewaarde

  Kunststof deuren hebben een isolerende functie; de kou blijft buiten en de warmte lekker binnen. Ook heeft u geen last van tocht over de vloer.

 • Veilig wonen

  De deur voorzien we van hang- en sluitwerk met het SKG keurmerk. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Zij certificeren hang- en sluitwerk dat bewezen inbraakwerend is.

Offerte aanvragen

Tip van KKFH

Zo onderhoudt u kunststof kozijnen en deuren

Kunststof kozijnen en deuren zijn onderhoudsarm. Als u de ramen lapt met sop en een mild reinigingsmiddel (afwasmiddel bijvoorbeeld), neem dan ook direct de kozijnen mee. Zo hecht er geen vuil aan en blijven kleur en glans voor jaren gegarandeerd.

Aan de slag. Vraag direct een offerte aan!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen voor een vrijblijvende offerte op maat. We komen graag bij u langs!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.