Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpuien

Met een kunststof schuifpui haalt u buiten naar binnen

Schuifpuien bieden zoveel moois voor uw woning. In huis geniet u van het uitzicht op uw tuin, terwijl de zon door de ramen uw kamer verwarmt. Hierdoor is het net of buiten naar binnen toekomt.

Bovendien vergroot u optisch de ruimte en bespaart het ruimte in vergelijking met bijvoorbeeld draaideuren. Daar komt bovenop dat een kunststof schuifpui heel budgetvriendelijk is, een hoge isolatiewaarde biedt en u 10 jaar garantie van ons ontvangt.

Uitvoeringsmogelijkheden kunststof schuifpuien

Vanuit onze kleinschalige fabriek in Heerenveen maken we alles zelf. Dus ook uw toekomstige kunststof schuifpui. U ontvangt zo niet een standaard product, maar precies zoals u dat voor ogen had. Naast een nieuwe schuifpui kunnen we ook uw huidige renoveren. Kijk voor meer renovaties die wij uitgevoerd hebben bij onze projecten.

Voordat we aan de slag gaan, horen we graag hoe u het plaatje voor u ziet. Zolang het technisch mogelijk is, voeren we al uw wensen uit. Denk bijvoorbeeld aan wel of geen kiepstand, wat de maximale deurbreedte moet zijn en het type schuifsysteem. Als we uw wensen met u in kaart hebben gebracht (en ons advies met u hebben gedeeld), kunnen we u  vertellen wat het prijskaartje is.

In onze showroom in Heerenveen ontdekt u alle mogelijkheden: kleuren, structuren, profilering en raambekleding. In combinatie met goed advies maakt u zo een gedegen keuze.

Maak een afspraak

Montage

Natuurlijk komen we de schuifpuien graag in uw woning plaatsen. Als u dit liever zelf wilt doen is dat natuurlijk ook geen probleem.

Bezoek onze showroom

We horen graag hoe u uw toekomstige kunststof schuifpui wilt zien. Aan de hand van deze gegevens kunnen we u een prijsopgave sturen. Vraag een offerte aan of bezoek onze showroom in Heerenveen.

 • 10 jaar garantie

  We geven u standaard 10 jaar garantie. Klemt de schuifpui na verloop van tijd? Of ondervindt u andere problemen? Eén telefoontje en onze monteur komt het probleem verhelpen.

 • Kunststof is onderhoudsarm

  U hoeft nooit te schuren of te schilderen, zoals u wel met hout moet om rotten te voorkomen. Daardoor bespaart u veel tijd en geld.

 • Veel mogelijkheden

  Er is veel mogelijk. Gaat uw voorkeur uit naar het uiterlijk van hout? Met een rechte verbinding en een houtnerfstructuur is kunststof nauwelijks van hout te onderscheiden.

 • Goede isolatiewaarde

  Door de goede isolatiewaarde heeft u geen last van tocht over de vloer. De kou blijft buiten en de warmte lekker binnen.

 • Veiligheid

  Kunststof is erg brandveilig, dit is namelijk moeilijk ontvlambaar en zelfdovend.

Offerte aanvragen

Aan de slag. Vraag direct een offerte aan!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen voor een vrijblijvende offerte op maat. We komen graag bij u langs!

Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!