Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Over ons

  • “Heel fijn dat de medewerkers van KKFH zo goed meedenken. Nieuwe kozijnen bestel je nu eenmaal niet elke dag. De mannen van KKFH komen thuis langs en zien zo direct wat voor bevestiging nodig is, hoe iets mooier of beter kan. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken.”
    Familie Van der Veen
    Joure
  • “Na enige offertes aangevraagd te hebben voor een dakkapel-renovatie, viel onze keuze uiteindelijk op KKFH. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn uitstekend voorzien van advies. De plaatsing verliep vlot en alles werd keurig netjes achtergelaten. Wegens een verbouwing aan onze badkamer kon het laatste zijprofiel eerst nog niet geplaatst worden. Na voltooiing even contact opgenomen en enkele dagen later kwam een monteur alles netjes afwerken. Het resultaat mag er zijn! Wij kunnen KKFH dan ook van harte aanbevelen.”
    Familie Pleket
    Sneek

Maatwerk uit Heerenveen

Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen (KKFH) fabriceert behalve kozijnen ook gevelbekleding, dakkapellen en deuren van kunststof. Dat doen we in onze kleinschalige fabriek in Heerenveen (Friesland). Ons primaire verzorgingsgebied ligt in een straal van ongeveer tachtig kilometer rondom Heerenveen. We leveren dus kunststof kozijnen in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Omdat we alle producten zelf maken, kunnen we de producten precies maken zoals onze klanten dat willen. En dat is bijzonderder dan het wellicht klinkt. Want in de wereld van de kunststof kozijnen wordt veel gefabriceerd in grote fabrieken. In zulke fabriek mag de productielijn nooit stil staan en dus rollen er alleen standaardproducten van de band. Niet bij KKFH.

Vacatures

Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen is een sterk groeiende organisatie welke opereert in een dynamische branche. Voortdurend zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij (m/v) ons team komen versterken? Bekijk onze vacatures.

Energie besparen in huis? Met kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk op energie- en onderhoudskosten. Bereken uw voordeel!