Menu
Vragen of direct meer informatie? 0513 76 90 51
Particulier
Zakelijk

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kozijnen bepalen voor een groot deel het aangezicht van uw woning, én een groot deel van uw bouwbudget. Laat u daarom goed adviseren over de mogelijkheden en kies voor kwaliteit, garantie en service. Voor die drie zaken bent u bij KKFH aan het juiste adres.

 • Onderhoudsarm

  Kunststof heeft de toekomst, durft KKFH wel te stellen. Voor zowel senioren als jongeren bieden kunststof kozijnen en deuren veel voordelen. Kunststof heeft immers minder onderhoud nodig, daardoor bespaart u veel tijd en geld. Kunststof gaat bovendien lang mee, is isolerend en inbraakveilig.

 • 10 jaar volledige garantie

  Tien jaar garantie en goede service zit bij KKFH standaard bij de prijs in. We werken vanzelfsprekend volgens de Nederlandse kwaliteitsnormen. Klemt er toch eens een deur? Na één telefoontje komt een monteur langs om het probleem te verhelpen.

 • Wij leveren rechtstreeks aan particulieren

  In onze kleinschalige fabriek in Heerenveen maken we kunststof kozijnen en deuren rechtstreeks voor particulieren. Zonder tussenpersoon, daardoor wordt het overzichtelijker én voordeliger. U heeft bij KKFH een vast aanspreekpunt voor al uw vragen en bent natuurlijk welkom in onze showroom en fabriek.

Offerte aanvragen

Nadat we in een kennismakingsgesprek bij u thuis uw wensen en eisen hebben geïnventariseerd, bent u van harte welkom in onze showroom om verdere keuzes te maken.

Maak een afspraak

Recente projecten
 • Drachten
  Voor- en achtergevel tussenwoning geheel voorzien van kunststof kozijnen en deuren
  “Na enige offertes aangevraagd te hebben voor een dakkapel-renovatie, viel onze keuze uiteindelijk op KKFH. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. We zijn uitstekend voorzien van advies. De plaatsing verliep vlot en alles werd keurig netjes achtergelaten. Wegens een verbouwing aan onze badkamer kon het laatste zijprofiel eerst nog niet geplaatst worden. Na voltooiing even contact opgenomen en enkele dagen later kwam een monteur alles netjes afwerken. Het resultaat mag er zijn! Wij kunnen KKFH dan ook van harte aanbevelen.”
 • Makkum
  Kunststof kozijnen, gevelbekleding, deuren, horren en raambekleding
  “Van offerte t/m uitvoering is alles naar volle tevredenheid verlopen. Deuren, ramen en gevels door KKFH laten vervangen. Ons huis is erg opgeknapt, temperatuur is beter in huis. Wij zijn tevreden over het resultaat. Tijdens de installatie waren alle medewerkers plezierig, harde werkers en met het oog voor detail”.
 • Joure
  Gehele woning in acryl kozijnen!
  “Heel fijn dat de medewerkers van KKFH zo goed meedenken. Nieuwe kozijnen bestel je nu eenmaal niet elke dag. De mannen van KKFH komen thuis langs en zien zo direct wat voor bevestiging nodig is, hoe iets mooier of beter kan. Dat had ik zelf niet kunnen bedenken.”
 • Heerenveen
  Renovatie dakkapel en zijgevelkozijn
  "Boven onze verwachting uitgevoerd! Het personeel is zeer vakkundig en aardig en ging tijdens de montage zeer netjes te werken."
Bekijk al onze projecten

Daarom kiest u voor kunststof kozijnen en deuren van KKFH

In elke branche zijn prijsstunters actief, ook in de wereld van kunststof kozijnen. Wat u bij hun krijgt is uitsluitend een product. Zonder service of garantie en in veel gevallen zelfs zonder dat het product aan de in Nederland geldende kwaliteitseisen voldoet. Als er een bouwvergunning nodig is, dan laten ze dat -op uw risico- gemakshalve vaak achterwege en ze adviseren niet over wat er nu het beste bij de stijl van uw woning past. Maatwerk is voor prijsvechters niet mogelijk, waardoor elke woning -hoe bijzonder ook- een standaardproduct krijgt.

Nooit spijt wanneer u kiest voor kwaliteit, service en garantie van KKFH

Zonde, want kozijnen zijn heel bepalend voor het uiterlijk van uw woning. Als u verknocht bent aan de stijl van uw huidige woning, dan moeten we zorgen dat de nieuwe kunststof onderdelen zoals gevelbekleding en dakkapellen bij die stijl passen. Kozijnen zijn bovendien een grote investering en beslaan een groot deel van het bouwbudget. Kies daarom voor kwaliteit, service en garantie, daar krijgt u nooit spijt van.

Bij het eerste gesprek direct een offerte, zonder kleine lettertjes

KKFH komt graag bij u langs. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw wensen, geven we u passend advies, laten we producten zien, inspecteren we de staat van de woning, onderzoeken we hoe de kozijnen in de muur bevestigd zijn en onderzoeken we of er een vergunning nodig is voor uw plannen. Voordat we de deur uitgaan heeft u een offerte in handen. Een eerlijke prijs voor het volledige traject, zonder verrassingen achteraf, zonder kleine lettertjes en natuurlijk geheel vrijblijvend. Maak direct een afspraak.

Tip van KKFH

Zo onderhoudt u kunststof kozijnen en deuren

Kunststof kozijnen en deuren zijn onderhoudsarm. Als u de ramen lapt met sop en een mild reinigingsmiddel (afwasmiddel bijvoorbeeld), neem dan ook direct de kozijnen mee. Zo hecht er geen vuil aan en blijven kleur en glans voor jaren gegarandeerd.

Aan de slag. Vraag direct een offerte aan!

Nieuwbouw- of verbouwplannen? Maak direct een afspraak met de adviseur van Kunststof Kozijnen Fabriek Heerenveen voor een vrijblijvende offerte op maat. We komen graag bij u langs!

Onze showroom is geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 12.30 uur.